Brambory Hasselback s pečenou karotkou a petrželí. Podávané se salátem a česnekovým dipem .-)

26. března 2015 v 7:25 | Sába |  Bezmasé yummy




Brambory lehce nařízneme a prokládáme plátkama česneku a máslem (já dala pouze máslo a zvolila jsem česnekový dip). Mrkev a petržel očistíme, podélně nakrájíme a zlehka okořeníme čerstvě mletým pepřem, červenou paprikou, solí a zakapeme olejem. Vše jsem pekla na stopade něco přes hoďku. Před koncem pečení jsem brambory dochutila uzenou paprikou a hrubozrnnou solí.



Salát: 3 hrsti polníčku, pár plátku červené cibule, pár listů ledového salátu, kousek červené papriky, vše jsem zakápla balsamikem a dochutila špetkou solia a cukru. Salát jsem zdobila kouskama balkánského sýru .-)
Bylo to yummyummy .-)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama