Marinované krůtí sataye s basmati rýží a kimchi .-)

30. března 2015 v 14:47 | Sába |  Masové yummy


Krutí si nakrájíme na plátky napícháme na dřívka a marinujeme v marinádě.
Která je ze dvou vajec, špetky chilli, lžičky sojové omáčky, dvou stroužků česneku, kousku zázvoru, dvě lžíce oleje, lžičku citrónové šťávy, lžícíc arašínového másla. Marinádu důkladně promícháme a maso v ní necháme naložené přes noc. Pak už jen maso obalujeme v rýžové mouce a smažíme .-)


Nakonec sataye podáváme s rýží basmati a pikantním kimchi .-)

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama