Medailónky z marinované kančí kýty, pečená zelenina, česnekový dip .-)

20. března 2015 v 14:32 | Sába

To bylo papání všem chutnalo. Já byla odvařená z batátů. Přitel si naopat ujížděl na cuketě .-)


Kančí medailónky .-)

Maso očistíme od blány nakrájíme na stejně tlusté kousky zlehka rukou naklepeme a potřeme směsí z koření ( v hmořdíři jsem roztloukla barevný pepř, chilli papričky a libeček). Vše zakapeme citrónovou šťávou a olejem. Maso nesolíme a marinujem do druhého dne. Pak ho osmahnem 3 min z každé strany na pár minut ho dáme odpočinout, osolíme a podáváme .-)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama