Shepherd's pie neboli „Pastýřský koláč“ .-)

20. března 2015 v 14:42 | Sába |  Masové yummy


Dělala jsem ho poprvé, na chuť eňoňuňo .-), jen se nedal naporcovat. To se ještě vyladí .-)

Ve woku jsem si osmahla 2 menší cibule, půl kg mletého masa vepřové i hovězí, 2 střední mrkve na kostičky, 2 hrsti řapíkatého celeru, 3 stroužky česneku, větvičku rozmarýnu, kousek šalvěje, lžičku provensálské směsi, sůl, pepř a 4 lžíce rajského protlaku. Vše jsem nechala podusit a na závěr přidala konzervu nakládaného hrášku.
Pak jsem směs dala do zapékací mísy a na ní bramborovou kaši z cca 1 kg brambor. Vše jsem lehce posypala parmezánem a pekla cca 40 min na stopade.


Bylo to yummyummy .-)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama