Steak z hovězí bio kýty v hořčičnočesnekové marinádě se šťouchaným bramborem .-)

25. března 2015 v 5:57 | Sába |  Masové yummy


Maso pomačkáme pěstičkou a naložíme ho přes noc do olivového oleje, lžici hrubozrné hořčice, čerstvě drcený pepř, pár kapek šťávy z limetky, stroužek česneku. Na druhý den maso vyndáme z lednice, aby mělo pokojovou teplotu a opékáme ho na kapce olivového oleje 3- 4 min z každé strany.


Nakonec maso vyndáme, necháme ho pod alobalem odpočinout a do pánve dáme zbytek marinády a lžíci másla. Vše prohřejeme a podáváme na šťouchaných bramborách .-)

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama