Koprovka s hovězím krkem a bramborem .-)

14. dubna 2015 v 8:41 | Sába |  Masové yummy


Někdo jí miluje, někdo jí nenávidí .-) Někdo jí rád s masem, někdo s vajíčkem .-) a někdo jí jí s bramborem a někdo s knedlíkem.
Naše milovaná Koprová omáčka .-)


V neděli jsem se dala do vaření koprovky a málem jsme se užrali .-)


A jak na ní? Nejjednodušejc jak to jde .-)
V rendlíku si připravíme bešamel (máslo, hladká mouka, mléko), ten přelejeme cca litrem silného hovězího vývaru. Vše zredukujem do rozumné hustoty ( aby z toho nebyla kejda ), přidáme mooooc voňavého nasekaného kopru .-), sůl, hnědý cukr, ocet a to vše podle vašeho jazýčku .-)
Většinou jí dochucuju déle, aby byla přesně, jak chci .-) No a pak už jen přelít vajíčko na tvrdo, knedlíky, nebo maso, nebo brambor, co kdo má rád .-)



 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Koprovku s

knedlíkem 50% (2)
bramborem 50% (2)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama