Pečená cizrna na zobání .-)

30. dubna 2015 v 8:21 | Sába |  Lahůdkové yummy

Jednoduchý, zdravý recept na mlsání .-) Kdo se nechce cpát kupovanýma chipsama, může vyzkoušet pečenou cizrnu.Díky jeji specifické chutí se dá kombinovat pomalu s čímkoliv. Někdo jí dělá dokonce i na sladko, což jsem ještě nezkoušela .-)


Recept je opravdu jednoduchý - uvařenou, usušenou cizrnu ochuťte vaším oblibeným kořením, osolte jí, zakápněte olivovým olejem a pečte jí na dvěstě cca 30 min.
Bacha, ať neni jak šutr .-) Já použila uzenou papriku, harisu a himalájskou sůl .-)



 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Doporučuji Doporučuji | Web | 1. května 2015 v 12:09 | Reagovat

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama