Velikonoční sekaná s fáší a kachníma vajíčkama .-)

7. dubna 2015 v 9:35 | Sába |  Masové yummy


Nejdřív si uvaříme kachní vajíčka natvrdo. Doporučujeme delší dobu .-)
Pak začneme fáší: osmahneme si jednu jarní cibulku, 4 střední žampióny, 3 hrsti listového špenátu a stroužek česneku. Suroviny dochutíme solí, pepřem, muškátovým oříškem a vystydlou směs rozmixujem. Nakonec k ní ještě přidáme 3 lžíce strouhanky, lžíci rýžové mouky a jedno vajíčko.


Pak si připravíme směs na sekanou. K mletému masu mix cca půl kg přidáme jednu rozmixovanou cibuli, 3 stroužky česneku, lžičku hořčice, drcený kmín, libeček, sůl, pepř, dvě vajíčka, 3 hrsti strouhanky, hrst rýžové mouky, a cca 3 dcl mléka, které postupně přidáváme do směsi.


Nakonec už jen plníme pekáč směsí na sekanou, fáší, vajíčkama, fáší a zakončíme sekanou. Pečeme jí na stopade, caa hodinku.


Podáváme s bramborovou kaší nebo nádivkou .-)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama