Lilková pikantní zeleninová směs s jasmínovou rýží .-)

5. května 2015 v 12:07 | Sába |  Bezmasé yummy

Rychlovka k večeři pro nemasožravce, nebo jako lehčí oběd ideální .-)



Nakrájejte si lilek na plátky, zasolte ho, nechte ho vypotit a po chvilce ho osušte. Pak ho nakrájejte na nudličky, dvě papriky, jednu cuketu, 4 stroužky česneku, kousek zázvoru, jednu červenou cibuli a tři jarní cibulky.
Vše osmahněte zprudka ve woku, okořeňte chilli, citronovou trávou, koriandrem, kurkumou a dochuťte lžícicí ústřičné omáčky a lžičkou sojové. Vše pak lehce podlijte s vodou, ve které rozmícháte lžíci rýžové mouky, směs povařte a podávejte jí s jasminovou rýží .-)



 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Týnka Mlejnková Týnka Mlejnková | Web | 5. května 2015 v 12:11 | Reagovat

Rychlé, dobré a zdravé .. neideálnější :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama