Bruschetta - pozor moc žravé .-)

24. července 2015 v 8:19 | Sába |  Bezmasé yummy

V jednoduchosti je krása, to říkám pořád a i proto sem hážu recept, na co recept není třeba.
Bruschettu si určitě vyzkoušejte, když jsou sezóní rajčátka, moooc si pochutnáte .-)

¨
A jak na to: velmi jednoduše. Nakrájejte si rajčata na půlky, vydlabejte z nich dužninu. Tu si dejte stranou. Půlky rajčat si nakrájejte na kousky, dochuťte čerstvou bazalkou, olivovým olejem, solí a čerstvě mletým pepřem .-)

A můžete je skladovat takto v lednici, když nebude čas na přípravu večeře nebo snídaně, určitě se bude hodit .-)


Ze zbylé dužniny si můžete umixovat bezalkoholovou Bloody Mary nebo s vodkou, když jí doma vyhrabete .-).
Rozmixujte jí, přeceďte přes sítko, dochuťe solí, tabascem, pepřem a worcestrem. Podávejte jí vychlazenou .-)


No na bruschettu si ještě opečte topinku, já zvolila slunečnicový chleba v toustovači, pořádně potřete česnekem a navrch dejte rajčátka. Myslím, že si moc pochutnáte .-)


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama