Krůtí prso - marinované, grilované .-)

13. srpna 2015 v 11:43 | Sába |  Masové yummy

Mamča si ujíždí na krůtích prsách z Německa a je fakt, že na chuť jsou o dost lepší. Minule nám jedny přivezla a protože jsem ještě nevyzkoušela mojí novou grilovací pánev a taky v tich vedrech nechci vařit každý den, ulehčila jsem si to, že jsem ugrilovala tenhle kilovej flák masíčka. A byl výborný, jak k bramborám, tak do sendviče .-)


Maso jsem si omyla, osušila a šoupla do marinády (z rajského protlaku, šťávy z půlky citrónu, pěti stroužků česneku, půlky červené cibulky nasekané nadrobno, hrsti hladkolisté petrželky, lžičky soli, uzené papriky, lžičky sladké papriky, půl lžičky drceného kmínu a tří lžic olivového oleje)


Marinádu jsem vmasírovala do masa a nechala pár hodin odležet.-)


Pak jsem si očistila a nakrájela cibuli žlutou a červenou, patison, kedlubnu, cuketu a papriku.


Maso jsem zprudka na pánvi nechala zatáhnout, posypala očištěnou zeleninou, přelila trochou marinády a pekla na stopade cca 45 min.


Semtam jsem masíčko potírala zbytkem marinády .-)


Maso jsem vyndala na prkýnko a nakrájené ho podávala ....


.... k bramborám vařeným ve slupce, s pečenou zeleninou a česnekovým dipem .-)


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama