Lilková bageta .-)

25. září 2015 v 12:01 | Sába |  Bezmasé yummy

Tahle dobrota se hodí jak k pečivu, tak na těstoviny, no prostě kamkoliv .-). Proto si myslím, že ji oceníte v ledničce .-)


A jak na to - velmi jednoduše, na pánvičce si osmahněte vypocené lilky, dochuťte je solí, čerstvě namletým pepřem, čtyřma stroužky nasekaného česneku, hrstí nasekané hladkolisté petrželky (i s bazalkou je to supr .-), pár kapkama citrónové šťávy a olivovým olejem .-).


Vše nechte vychladit a podávejte ho třeba na bagetě s cottage sýrem, rajčetem a posypaný petrželkou .-). V ledničce vám naložený v oleji pár dnů vydrží, pokud ho dřív nesníte .-). A jak máte rádi lilek vy?

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama