PEČENÁ MARINOVANÁ ŽEBRA s česnekovým dipem, míchaným salátem a kvašenou zeleninou .-)

8. září 2015 v 13:32 | Sába |  Masové yummy

Říkala jsem si, že na upečení žeber zas tak moc není, tak proč je sem dávat, ale je fakt, že to byla taková dobrota, že jsem je sem musela dát .-)
Základem je marináda od pivních až po medové, já zvolila co kredenc a lednice dala .-)
Do misky si dejte tři lžíce olivového oleje, lžíci sójové omáčky, lžičku namletého římského kmínu, špetku oregána, lžíci červené papriky, lžičku sušených chilli papriček, lžičku drceného kmínu, půl lžičky čerstvě namletého pepře, lžíci hrubozrnné hořčice, čtyři stroužky česneku a dvě lžíce hnědého cukru. Vše pořádně zamíchejte a omytá žebírka s ním pomažte celé. Nakonec je nechte uležet, nejlépe několik hodin.


V pekáči přikrytém alobalem je pečte na stopade cca hodinku, nakonec 30 minut odkryté na dvěstě .-)


Žebírka podávejte s čím budete mít chuť, já zvolila česnekový dip, salát zakápnutý citrónovou šťávou, oliváčem a kvašenou zeleninu, kterou najdete tady .-) http://yummyummy.blog.cz/1508/pickles-v-hlavni-roli-kvetak
Žebírka vyzkoušejte, budete mít boule za ušima a doporučuju jíst rukama, nebo se nechat krmit :D

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama