Špenátový koláč s lahůdkovým tofu a kešu oříšky .-)

11. ledna 2016 v 11:11 | Sába |  Bezmasé yummy

Každý mě asi odsoudí za ten špenátový protlak, ale na polévku, nebo do zapečených těstovin ho sem tam používám .-)
No, takže pokud se někomu válí v mrazáku, můžete si vyzkoušet tento jednoduchý koláč .-)




V hrnci si osmahnete cibuli, tři stroužky česneku, sůl, čerstvě mletý pepř, špetku muškátového oříšku a pytlík protlaku. Po cca dvaceti minutách vše rozmixujte do hladka a k vychladlému špenátu přidejte jedno nastrouhané lahůdkové tofu, tři vajíčka, tři hrsti ovesných vloček, pět polévkových lžic špaldové mouky, špetku sodabikarbony, stroužek česneku a sůl.


Vše promíchejte, pečte na stopade hodinku a podávejte vychladlý koláč třeba s Ayranem. (jogurt+ voda +sůl)

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama