Asijský čočkový salát s shirataki z kořene konjac

11. října 2016 v 11:34 | Sába |  Bezmasé yummy

Tenhle salát je výborný jak studený, tak teplý .-)



Den předem si uvařte půl pytlíku čočky do měkka a na druhý den nakrájejte mrkev, žampióny, kapii, jarní cibulku a česnek.


Vše zprudka osmahněte na sezamovém oleji a dochuťte citrónovou trávou, kurkumou, sójovou omáčkou,


až směs vychladne, dochuťte jí ume octem a promíchejte s omytýma těstovinama a čočkou.
Je to rychlá večeře nebo oběd, na kterém si určitě moc pochutnáte .-)

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama