Utopení utopenci

20. října 2016 v 12:08 | Sába |  Lahůdkové yummy

Na tom, abyste si pochutnali na této dobrotě potřebujete utopit pár utopenců, deset dní trpělivosti, něco dobrého, co jim dá říz a kořeníčko na vyšperkování .-)
V rendlíku si svařte 300 ml octa, 400 ml vody, lžičku soli,nové koření a pár kuliček pepře. Pak si podélně nakrojte osm buřtů, do kterých dejte plátek česneku a plátek cibule, buřty nacpěte do skleněných flašek s kozíma rohama, zbytkem cibule, česneku, utopte je ve vychladlém nálevu a dejte je uzavřené do lednice.



Pokud nemáte rádi pikantost cibule, můžete ji spařit horkou vodou. ( nespařená je nej) Použila jsem jednu cibuli žlutou a půlku červené, proto je celá lehce narůžovělá. Vždy používejte nálev vystydlý, ať se vám nezdrcne tuk.
Teď už jen vydržte deset dní, držim vám palce .-) PS: sedmý den jsou taky výborné, ale desátý je nej .-)

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Barbora Barbora | 21. října 2016 v 22:01 | Reagovat

Tady najdete vše co potřebujete vědět o zdravé výživě www.fittyn.cz

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama