voňavá OVESNÁ kaše

20. října 2016 v 7:20 | Sába |  Sladké yummy

Každý si řekne, na co psát o ovesný kaši, ale věřte, i když to není nic těžkého na přípravu, pár řádků o ní stojí za přečtení .-)
Jako malá jsem vločky nikdy nejedla, dokonce jsem si jednu dobu myslela, že je můžou jíst jen sportovci, když mi dorostl mozek, tak jsem se dočetla, jak naši praprapraprapra lidi jedli kaše a jak je zdravá do bříška.



Takže pokud máte rádi svá bříška, tak si ji vyzkoušejte uvařit, ať už sladkou nebo slanou.
Dochutit ji můžete čím máte rádi, od kousků čokolády po různé sýry.
A teď ten jednoduchý recept .-)
Hrnek vloček, dva hrnky vody, pár drobečků soli a vše povařit, dokud kaše nezhoustne.

Já do ní nakonec nakrájela sladkou hrušku, přidala špetku skořice, pokapala javorovým sirupem a jako třešničku na
dortu vlašký ořech naložený v medu .-)

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama